Excursió al jaciment de Trepucó

Excursió al jaciment de Trepucó

El programa d’excursions ‘Som talaiòtics?’ organitza una visita al jaciment de Trepucó

La sortida a peu des de Sant Lluís serà aquest diumenge dia 7 a partir de les 9.30 hores

El programa d’excursions publiques Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara organitza una nova sortida aquest diumenge 7 d’octubre al jaciment de Trepucó. La sortida anirà a peu de Sant Lluís fins a Trepucó per camins antics, i en aquest cas no és necessària la inscripció prèvia. El punt de trobada per partir a les 9.30 hores del matí és el Molí de Dalt (carrer Sant Lluís, 4) i s’espera tornar a peu també damunt les 13.30 hores. La dificultat de la ruta és baixa.

El Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca i el GOB organitzen en conjunt aquest programa de rutes per donar a conèixer els jaciments arqueològics de l’illa. Cada activitat consta d’una excursió a peu i la visita comentada per un arqueòleg. Així es combinen els atractius naturals, l’activitat de caminar i els continguts històrics i culturals.

El programa Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara forma part també de les activitats de celebració pel 25è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera.