Sortida a navegar amb vela llatina amb embarcacions tradicionals

Sortida a navegar

Amics de la Mar de Menorca organitza una sortida a navegar amb embarcacions tradicionals de vela llatina, des del port de
Ciutadella.

Dissabte, dia 13 d’octubre de 2018 a les 10.00 h

Lloc de trobada: caseta de Comandància. Port de Ciutadella

Places limitades. Per a més informació i reserves: 610 837 383

Organitza: Amics de la Mar de Menorca

L’associació Amics de la Mar de Menorca es suma a la celebració del 25è aniversari de la Reserva de Biosfera organitzant una sortida a navegar oberta a tothom que vulgui provar com és fer un passeig amb una embarcació tradicional de vela llatina.

L’activitat es farà aquest mateix dissabte dia 13 a partir de les 10 del matí i es requereix inscripció prèvia perquè hi ha un màxim de 16 places.
Els participants es trobaran a la caseta de Comandància del port de Ciutadella, on rebran una breu explicació de qui són els Amics de la Mar, què fan i quins objectius tenen.

Després es repartiran per les quatre o cinc barques de vela llatina disponibles i sortiran del port. El passeig es farà per la badia de Ciutadella, arribant a Cala en Blanes o a Sa Caleta, segons les condicions meteorològiques. Damunt les 12 hores està prevista la tornada a port.

Les sortides a navegar són una de les activitats que fa cada any l’associació d’aficionats a la navegació tradicional. Solen estar obertes als socis i a demés interessats quan hi ha places disponibles. Els curiosos per la vela llatina tenen ara una oportunitat per fer un passeig de prova.