[OFERTA DE CONTRACTACIÓ]

Biodiversitat

El Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera publica una oferta per a la prestació dels serveis d’adequació del Camí de Cavalls mitjançant tècniques tradicionals de pedra en sec

25/03/2021

El Departament de Medi Ambient i Reserva de Biosfera publica una oferta per a la prestació dels serveis d’adequació de diversos trams del Camí de Cavalls mitjançant tècniques tradicionals de pedra en sec.

L'objecte principal del servei és adequar i consolidar el ferm del camí, per garantir-ne el pas segur dels seus usuaris, tant a peu, en bicicleta i a cavall, i fer front als processos erosius. Concretament, les feines es centraran en el tram entre Cala Pilar i Ets Alocs, on s’hauran d’adequar a les tècniques i tipologia d’empedrat prèviament realitzades en les proximitats del mateix tram per mantenir-hi la coherència paisatgística.

El servei s'iniciarà a la firma de la nota d'encàrrec fins al 30 de novembre de 2021 i el pressupost màxim és de 38.000 (IVA exclòs). Els interessats podran presentar la seva oferta fins a les 23:59 h del dia 31 de març de 2021.

Quant als criteris de valoració de les ofertes rebudes, es valorarà especialment la solvència tècnica i l'experiència en treballs previs, així com la proposta de millores i l'oferta econòmica realitzada.

Tota la informació sobre l'oferta al document adjunt:

OFERTA